Bedriftsomtaler og selskapsinformasjon


Rettigheter, Kopiering, Ansvar

Innhold som tekst, bilder, oppsett, logo, tilhører Altnet AS og kan ikke viderebrukes uten samtykke.

Våre databaser oppdateres fra innhentede offentlige data og disse struktureres og settes opp via våre systemer før publisering i våre sider. 

Altnet AS skal etter beste evne holde datasen oppdatert og skal ved avdekking av feilinformasjon være behjelpelig med korriegere eller fjerning av informasjon som kan føre ulemper for private og bedrifter. Altnet AS tar ingen ansvar for feil eller manglende informasjon i siden som er følge av datasvikt, menneskelige feil eller kildefeil.


Innhold

Siden i sin helhet er beskyttet av Åndsverkloven av 12. mai 1961 nr. 2 og bruk av innhold uten tillatelse kan føre til rettslig forfølgning.

Innhold som logo, bilder og tekst i bedriftsprofiler godkjennes av den aktuelle bedriften og Altnet As tar ikke ansvar for krenkelser av rettigheter ved bruk av disse. Videre vil Altnet AS ta ned innhold med opphavsrett ved henvendelse av oppretthaver.


Lover og regler

Omtal.no følger til enhver tid Norsk og internasjonal lovverk og skal ved lovendringer tilpasse innhold etter disse.


Bruk av Omtal.no

Ved å bruke omtal.no og dens tjenester godtar bruker cookieavtalen for siden og at det samles anonym informasjon om brukere som ikke kan linkes til personer direkte.

Informasjonen brukes til å forbedre våre tjenester og effektiviteten av våre side og dens databaser.